HOME


Wil je ook deelnemen aan onze workshops?
homeEventsWorkshopsProjectsAFC TeamContacteer ons

Learn!

Workshops vormen de tweede pijler van AFC. In de ‘learn’ tak kun je soft skills aanscherpen binnen je interesseveld. Als student verwerf je namelijk heel wat kennis en hard skills tijdens je academische opleiding, als aanvulling hiervan organiseren wij een reeks interactieve workshops omtrent soft skills. Deze zijn namelijk onmisbaar voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, in eender welke carrière. De topics van de workshops kunnen variëren van public speaking tot conflict management, van job interview skills tot problem solving, etc.

Studenten kunnen zich inschrijven in een ‘track’, dit is een bundel van workshops rond een bepaald thema. Deze worden georganiseerd in kleine groepen om ze zo interactief mogelijk te houden. Verder zorgen onze partnerbedrijven voor een kwalitatieve inhoud van de workshop. Na het voltooien van een track ontvangt je een ondertekend certificaat, wat een mooie aanvulling is voor je CV. Na elke workshop is er ook de mogelijkheid om een receptie bij te wonen met het bedrijf en andere gemotiveerde en like-minded studenten. Op deze manier brengen we de studenten dichter bij bedrijven en breiden we ieders netwerk uit. Naast de tracks organiseren we ook losse workshops omtrent verschillende relevante en actuele topics. De uiteenlopende onderwerpen zorgen ervoor dat we studenten kunnen aanspreken van eender welke faculteit of achtergrond, voor elk wat wils. Ontdek zelf welke track het best bij jou past, en hopelijk tot gauw op één van onze workshops!

Business Skills Track

Klik voor meer informatie

Business skills leer je niet op school, je hebt ze echter meer dan waarschijnlijk nodig in je carrière. Met deze track willen we je laten kennismaken met drie verschillende aspecten van het bedrijfsleven om je een stap vooruit te helpen in je professionele ontwikkeling.

Workshops in dit traject

Effective Teams

Datum: 14-10

Ormit

Convincing Without Pushing

Datum: 21-10

tba

Leadership Skills

Datum: 28-10

Planet Talent

Inschrijvingen voor deze track zijn afgelopen
APPLY NOW

Onze partners