HOME


Wil je deelnemen aan onze workshops?
homeEventsWorkshopsProjectsAFC TEAM

Learn!

Workshops vormen de tweede pijler van AFC. In de ‘learn’ tak kun je soft skills aanscherpen binnen je interesseveld. Als student verwerf je namelijk heel wat kennis en hard skills tijdens je academische opleiding, als aanvulling hierop organiseren wij een reeks interactieve workshops omtrent soft skills. Deze zijn namelijk onmisbaar voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, in eender welke carrière. De topics van de workshops kunnen variëren van public speaking tot conflict management, van job interview skills tot problem solving, etc.

Studenten kunnen zich inschrijven in een ‘track’, dit is een bundel van workshops rond een bepaald thema. Deze worden georganiseerd in kleine groepen om ze zo interactief mogelijk te houden. Verder zorgen onze partnerbedrijven voor een kwalitatieve inhoud van de workshop. Na het voltooien van een track ontvangt je een ondertekend certificaat, wat een mooie aanvulling is voor je CV. Na elke workshop is er ook de mogelijkheid om een receptie bij te wonen met het bedrijf en andere gemotiveerde en like-minded studenten. Op deze manier brengen we de studenten dichter bij bedrijven en breiden we ieders netwerk uit. Naast de tracks organiseren we ook losse workshops omtrent verschillende relevante en actuele topics. De uiteenlopende onderwerpen zorgen ervoor dat we studenten kunnen aanspreken van eender welke faculteit of achtergrond, voor elk wat wils. Ontdek zelf welke track het best bij jou past, en hopelijk tot gauw op één van onze workshops!

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in één van onze workshops? Je kan ons telkens bereiken via workshops@afcgent.be!

Public Speaking Track

Klik voor meer informatiefd

Workshops in dit traject

Presentation skills

DATUM: 09-03-2021

MSB

Storytelling

DATUM: 11-03-2021

Alexander Van Laer (Qallo)

Presentation training

DATUM: 18-03-2021

TriFinance

Job Application Fast Track (afgelopen)

Klik voor meer informatiefd

Workshops in dit traject

CV Checklist

DATUM: 17-02-2021

MyCareerCompanion

Personal Branding

DATUM: 17-02-2021

Colruyt Group

Job Interview Skills

DATUM: 17-02-2021

Ormit

Virtual Consultancy Track (afgelopen)

Klik voor meer informatiefd

Case competitions en case interviews zijn niemand nog vreemd. Ook hier geldt dat een goede voorbereiding goud waard is. AFC Gent helpt je hier graag bij, om onze project-branch te lanceren, starten we met een reeks workshops omtrent consulting. In deze track leer je welke benadering je neemt om een case op te lossen, en hoe je deze oplossing best presenteert. Tijdens de laatste workshop kun je de aangeleerde skills in praktijk omzetten door een echte case op te lossen.

Workshops in dit traject

Presentation Skills

DATUM: 12-11-2020

Deloitte

How To Solve a Case

DATUM: 18-11-2020

BrightWolves

Business Case

DATUM: 25-11-2020

Kearney

Business Skills Track (afgelopen)

Klik voor meer informatiefd

Business skills leer je niet op school, je hebt ze echter meer dan waarschijnlijk nodig in je carrière. Met deze track willen we je laten kennismaken met drie verschillende aspecten van het bedrijfsleven om je een stap vooruit te helpen in je professionele ontwikkeling.

Workshops in dit traject

Effective Teams

Datum: 14-10-2020

Ormit

Convincing Without Pushing

Datum: 21-10-2020

tba

Leadership Skills

Datum: 28-10-2020

Planet Talent