Want to
Join AFC?


Zin om het AFC team te versterken? Zin om meer uit jezelf te halen door een team te leiden en ondertussen ongelofelijk veel plezier te maken? Dan zit je hier goed! Momenteel kan je AFC versterken op 2 manieren: door te appliceren voor een managersfunctie in het bestuur van Leuven of door te appliceren in onze gloednieuwe rol van Coördinator op het AFC België niveau. Wat is nu juist het verschil ? Dat legt deze video haarfijn uit!

I WANT to be a manager


Als manager zal je je bij het bestuur van AFC leuven vervoegen. Momenteel zijn de volgende functies beschikbaar: Events, Experience, External relations, Finance and Legal, Human Resources, Marketing or Workshops manager .
Wil je meer weten? klik dan op de link hierboven!

Wil je meer weten over bestuursfuncties in Brussel of Gent ? Meer info kan je vinden op hun facebookpagina's!

I WANT to be a Coordinator


Als Coördinator vervoeg je bij het team van AFC Belgium. Dit betekent dat je je functie zal uitvoeren doorheen alle steden waar AFC actief is en betekent dus ook dat je met zowel het bestuur van Leuven als het bestuur van Brussen en Gent in contact zal komen. Momenteel zijn de volgende functies beschikbaar: IT Coördinator en External Relations Coördinator. Wil je meer weten ? Klik dan op de link hierboven!

Manager functies

Coördinator functies

Plan een Skype call voor IT CoordinatorPlan een Skype call Voor ER Coordinator

Onze Partners

SENIOR PARTNERS
JUNIOR PARTNERS
SUPPORTING PARTNERS