Want to attend one of our
Events?

Evenementen georganiseerd door AFC Gent

‘Explore’ vormt de eerste fase in het AFC-verhaal en focust op het ontdekken van wat jij wil en wat jou interesseert. Zo trachten we je te begeleiden in jouw interesse-ontwikkeling, die je in de volgende fase bij AFC, namelijk ‘Learn’, verder kan uitdiepen.  

Vooreerst kunnen studenten met interesse in ondernemerschap bij ons terecht en helpen we hen ontdekken wat er zich allemaal afspeelt in deze innoverende, creatieve en bruisende wereld. Doorheen het jaar organiseren wij evenementen waar je naar het verhaal van jonge en meer ervaren ondernemers kan komen luisteren. Ook voor studenten die al iets meer ervaring hebben kunnen onze evenementen nuttig zijn; zij kunnen immers deelnemen aan workshops, luisteren naar het advies van topondernemers, hun netwerk uitbreiden, etc.

Daarnaast bestrijken onze evenementen een grote waaier aan onderwerpen, zodat op het einde van het academiejaar niemand nog op zijn honger zal blijven zitten. Zo zal er, bijvoorbeeld, een evenement gericht zijn aan de vrouwelijke studenten waar topvrouwen hun ervaringen delen met interessante ‘tips & tricks’. Of kunnen studenten een streepje voor krijgen op de arbeidsmarkt aan de hand van een ander event. Neem hieronder een kijkje naar de verschillende evenementen om te weten te komen welke jou het meeste aanspreekt.

Controleer ook regelmatig de website of Facebookpagina om op de hoogte te blijven van al onze evenementen en wie weet zien we je daar wel!

Women in leadership

Klik voor meer informatie

Vervolgensspreken we de vrouwen aan met het event ‘women in leadership’, een steedsaccurater onderwerp. Vragen als ‘zijn er nog steeds grote verschillen tussenmannen en vrouwen in het bedrijfsleven?’ zullen hier zeker beantwoord worden.

Young entrepreneurs

Klik voor meer informatie

Het tweede event dat zal plaatsvinden is ‘young entrepreneurs’. Hiermee willen wede studenten met een ondernemingsdrang wakker maken en geven hun tips en tricksmee van ervaren ondernemers met hun succesverhaal.

From product to experience

Klik voor meer informatie

Westarten in Gent met het launching event ‘from product to experience’. Op ditevent zullen Bart Roman (WeCanDance, fire is gold, laundry day,.) en Bart Claes(JBC,Zembro,..) het woord nemen en uitleggen hoe zei een meerwaarde aanbiedenaan de klant, naast hun product.