Honeywell is een Amerikaanse multinational, die actief is in meerdere sectoren en meer dan 110.000 werknemers telt. Het conglomeraat is een belangrijke leverancier van Boeing, Airbus en NASA.
In de huidige ‘War of Talent’, lukt het Honeywell niet voldoende om jonge talenten aan zich te binden. Bovendien zijn vrouwen ondervertegenwoordigd in de technologische sector waar Honeywell opereert. Tijdens dit project ga je dus aan de slag om de diversiteit in de werknemerspopulatie van Honeywell te vergroten, waarbij de focus vooral ligt op vrouwen en Generatie Z. Om te beginnen zal je onderzoeken hoe Honeywell gepercipieerd wordt als werkgever binnen deze doelgroepen. Daarna identificeer je doorslaggevende factoren voor personen uit deze doelgroepen bij het kiezen van een werkgever. Uiteindelijk is het doel om concrete stappen te formuleren die Honeywell kan ondernemen om zichzelf beter te positioneren als aantrekkelijke werkgever voor jonge talenten.
Wil jij de uitdaging aan gaan om Honeywell als winnaar uit de War of Talent te laten komen? Schrijf je dan snel in via onderstaande link!
Indien je geselecteerd bent voor één van je projectkeuzes kan je een telefoontje verwachten van je projectleider, hou dus zeker je GSM in de gaten!
Op deze avond komen alle projectleden samen voor een eerste teambuiling, een presentatie over wat je mag verwachten tijdens het project en een kort overzicht van een aantal praktische zaken, afgesloten met een drankje met iedereen.
Geschatte tijdsduur: 3 uur
Ergens tussen 4 en 9 maart zal normaal het eerste bezoek met het team aan het bedrijf plaatsvinden. Hierbij ligt de focus op het bedrijf te leren kennen en de verdere details van het project te overlopen en uiteindelijk verwachtingen te bespreken.
Tijdens deze workshop gegeven door BCG leren de projectleden over het bepalen van de scope van de opdracht en de benadering van het gehele project volgens de methode waar ook de BCG consultants zelf mee werken. Deze workshop wordt vervolgd door een netwerkmoment met een drankje.
Geschatte tijdsduur: 3 uur
Diner waarbij alle projectleden en telkens twee mensen van elk bedrijf zijn uitgenodigd om te netwerken. Dit diner wordt afgesloten met een drankje.
Geschatte tijdsduur: 4 uur
De paasvakantie wordt voor iedereen als blokperiode gezien en in principe worden er dan dus geen meetings gehouden.
De slotreceptie is het laatste netwerkmoment waarbij alle projectleden samen aanwezig zullen zijn. De deelnemers van de workshoptracks zullen ook aanwezig zijn op deze receptie wat dus ook weer interessante netwermogelijkheden met zicht meebrengt.
Geschatte tijdsduur: 3 uur
Een laatste teambuildingmoment voor de eindpresentatie tijdens een casual etentje.
Geschatte tijdsduur: 3 uur
Samen met de project support van je team overloop je nog een laatste keer je eindpresentatie waarbij er feedback wordt gegeven om zo tot een mooi en afgewerkt eindresultaat te komen.
Tijdens deze presentatie zal je samen met je team jullie eindresultaat presenteren aan het bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf en de geldende COVID maatregelen kan dit fysiek of online doorgaan.