Want to attend one of our
Workshops?

Workshops georganiseerd door AFC Brussel

Learn

Onder de tak ‘learn’ willen we een aanvulling bieden boven op de academische opleidingen van de studenten. Daarom organiseren wij een reeks interactieve workshops, waarbij studenten hun soft skills kunnen aanscherpen. Onze workshops staan bekend om hun kwaliteit en professionaliteit.

Dankzij de brede waaier van topics is er voor elke gemotiveerde student wel iets dat binnen zijn of haar interesses valt. Door je deelname werk je aan belangrijke skills die van pas komen in eender welke latere carrière.

Wat houdt een workshop in?

Om studenten op korte tijd belangrijke vaardigheden aan te leren en interessante onderwerpen aan te reiken, organiseert AFC onder zijn Workshops-pijler een reeks workshops waarbij studenten hun soft skills kunnen bijschaven.

Om de kwaliteit en beleving van de workshops te waarborgen, worden de groepen bewust beperkt gehouden om zo de nadruk te kunnen leggen op interactiviteit. Inschrijven is echter mogelijk voor iedereen, en bovendien volledig gratis. Na iedere workshop volgt er ook altijd een kleine receptie waar nog wat genetwerkt kan worden.

Ontdek hieronder welke workshop bij jou past!

No items found.

Workshop-partners

No items found.