Want to attend one of our
Workshops?

Workshops georganiseerd door AFC Gent

Learn

Onder de tak ‘learn’ willen we een aanvulling bieden boven op de academische opleidingen van de studenten. Daarom organiseren wij een reeks interactieve workshops, per onderwerp gebundeld in een ‘Track’, waarbij studenten hun soft skills kunnen aanscherpen. Onze workshops staan bekend om hun kwaliteit en professionaliteit.

Dankzij de brede waaier van topics is er voor elke gemotiveerde student wel iets dat binnen zijn of haar interesses valt. Door je deelname werk je aan belangrijke skills die van pas komen in eender welke latere carrière.

Wat houdt een track in?

Om studenten op korte tijd belangrijke vaardigheden aan te leren en interessante onderwerpen aan te reiken, organiseert AFC onder zijn Workshops-pijler een reeks Tracks waarbij studenten hun soft skills kunnen bijschaven. Elke Track is opgesteld rond een centraal thema en bestaat uit drie workshops.

Om de kwaliteit en beleving van de workshops te waarborgen, worden de groepen bewust beperkt gehouden om zo de nadruk te kunnen leggen op interactiviteit. Inschrijven is echter mogelijk voor iedereen, en bovendien volledig gratis. Na iedere workshop volgt er ook altijd een kleine receptie waar nog wat genetwerkt kan worden.

Ontdek hieronder welke track bij jou past!

No items found.

Workshop-partners