Want to attend one of our
Events?

Evenementen georganiseerd door AFC Leuven

‘Explore’ vormt de eerste fase in het AFC-verhaal en focust op het ontdekken van wat jij wil en wat jou interesseert. Zo trachten we je te begeleiden in jouw interesse-ontwikkeling, die je in de volgende fase bij AFC, namelijk ‘Learn’, verder kan uitdiepen.  

Vooreerst kunnen studenten met interesse in ondernemerschap bij ons terecht en helpen we hen ontdekken wat er zich allemaal afspeelt in deze innoverende, creatieve en bruisende wereld. Doorheen het jaar organiseren wij evenementen waar je naar het verhaal van jonge en meer ervaren ondernemers kan komen luisteren. Ook voor studenten die al iets meer ervaring hebben kunnen onze evenementen nuttig zijn; zij kunnen immers deelnemen aan workshops, luisteren naar het advies van topondernemers, hun netwerk uitbreiden, etc.

Daarnaast bestrijken onze evenementen een grote waaier aan onderwerpen, zodat op het einde van het academiejaar niemand nog op zijn honger zal blijven zitten. Zo zal er, bijvoorbeeld, een evenement gericht zijn aan de vrouwelijke studenten waar topvrouwen hun ervaringen delen met interessante ‘tips & tricks’. Of kunnen studenten een streepje voor krijgen op de arbeidsmarkt aan de hand van een ander event. Neem hieronder een kijkje naar de verschillende evenementen om te weten te komen welke jou het meeste aanspreekt.

Controleer ook regelmatig de website of Facebookpagina om op de hoogte te blijven van al onze evenementen en wie weet zien we je daar wel!

In Good Company: 24 oktober 2019

  

Waarom gaan sommige bedrijven vooruit terwijl anderen achterblijven? Hoewel een bedrijf meer is dan enkel de som van hun werknemers zijn er nog andere basissen voor succes. In dit event gaan we op zoek naar de psychologie achter motivatie en bekijken we hoe innovatie groeit van beneden naar boven in een goede bedrijfscultuur.

Entrepreneur Challenge: 13 november 2019

  

Met dit event willen we een inspirerende competitie organiseren die de ondernemende vlam van studenten zal aanwakkeren. We starten met een selectie case waarbij de geselecteerden verschillende workshops zullen bijwonen. Hierna worden zij begeleid in het pitchen van hun idee bij een professionele jury. Het team of individu met het beste idee zal beloond worden bij de prijsuitreiking!

Transport of Tomorrow: 28 november 2019

  

De wereld verandert in sneltempo. Als er een sector is die hierdoor zeker beïnvloed wordt, dan is het wel de mobiliteitssector. E-mobility is en blijft een hot topic. Dat is waarom AFC experten uitdnodigt over dit thema die uitleggen hoe hun business model zal veranderen in de toekomst.